keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaaa!!!

Onpas aika menny nopeesti! Ja tässä kahdessa viikossa ehtinyt tekemään vaikka mitä, käymään Koh Samed -saarella, shoppailemassa, Chinatownissa, Little Indiassa ja Aloittamaan koulun! :)

Koh Samed oli kyllä siisti paikka, pieni, mutta ihana! Aurinkoa ja hyvät rannat! Tottakai paloin ensimmäisenä päivänä ja loput ajasta olinkin sit varjossa! Mutta enköhän ehdi vielä auringosta nauttimaan :) Kävimme myös snorklaamassa, joka oli siistiä! Kaloista en niin välitä, mutta hienot oli näkymät veden alla :) ruoka oli myös hyvää, vähän liiankin hyvää! Ja erityisesti ihanat täytetyt pannukakut oli Ihania! :) Oli mukava kyllä palata takaisin Bangkokiin, päästä omaan kämppään ja omaan suihkuun!

Aloitin siis koulun juuri sopivasti ystävänpäivänä. Ensimmäisenä päivänä oli vaan tutustumisleikkejä, eikä oikein mitään tärkeää. Olin odottanut että kouluun menisi aikaa, mutta lopulta kävikin ilmi, että matkaan menee tunnista puoleentoista tuntiin.. Mutta ainakin matkalla näen paljon ihmisiä! Koulu on ihan mukava, pieni, mutta oppii ainakin tuntemaan ihmisiä kun käytävillä tulee samoja naamoja vastaan! :) Kirjoittelen koulusta vielä enemmän kun saan sieltä otettua kuvia! :)

Tässä enimmäkseen kuvia reissultamme Koh Samedille! :)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti